CDA Grave< Naar CDA.nl

Karine Opsteeg

Van links naar rechts 5.Helga Gerrits (Grave), 1.Ben Peters (Grave), 4.Karine Opsteeg-Peters (Grave), 2.Jochem Spoorendonk (Grave), 3.Jochem Jacobs (Velp)

Karine Opsteeg

Mijn naam is Karine Opsteeg Peters. Ik ben geboren op 3 oktober 1968 in Den Haag. Opgegroeid in Zoetermeer, Noordwijkerhout en voor het grootste deel in Heemstede. In 1987 ben ik met mijn ouders mee verhuisd naar Wijchen. In Nijmegen heb ik 2 jaar later mijn huidige echtgenoot ontmoet en vanaf 1993-1998 samen gewoond in Wijchen. In 1998 zijn we getrouwd en in januari 1999 verhuisd naar Grave. Hier zijn onze twee kinderen geboren, Marieke (13) en Stijn (9). Ik voel me erg thuis in Grave.

Ik heb HBO-verpleegkunde in Nijmegen gedaan en werk nu al bijna 16 jaar als Woonbegeleider bij stichting Dichterbij in Velp bij Grave.
Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in politiek; ben ook al jaren lid van het CDA maar was er niet actief mee bezig. Tot aan vorig jaar; het leek me een uitdaging om op de kandidatenlijst te staan en campagne te voeren op lokaal nivo, vooral omdat er momenteel zoveel belangrijke zaken staan te gebeuren wat de gemeenten betreft.  Mijn speerpunten hierbij  zijn de zorg, welzijn en de decentralisatie ervan (bijv. sociale wijkteams te introduceren). Ik hoop hier de komende 4 jaar In de gemeenteraad of op een andere manier mee bezig te zijn.

Karine Opsteeg-Peters #3 CDA Grave


Terug Stuur dit door |  Alle pagina's in map afdrukken |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top